KASTAMONU / İNEBOLU - Hüseyin Avni İlkokulu

Kas

İNEBOLU İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MÜNASEBETİYLE DÜZENLENEN TURNUVALARDA OKULUMUZ VOLEYBOL TAKIMI İLK MAÇINDA İNEBOLU ANADOLU LİSESİNİ 3-2 MAĞLUP ETTİ.GURUPTA 3 MAÇ DAHA YAPACAK OLAN TAKIMIMIZA BAŞARILAR DİLERİZ.

Kas

OKULUMUZ 1-C SINIFI ÖĞRENCİLERİ İLK GURUP HARFLERİ BİTİRDİLER.ARTIK OKUMA VE YAZMA MANTIĞINI ANLAYAN ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN ÖĞRETMENLERİMİZ OKUMA ETKİNLİKLERİNİ EĞLENCELİ OYUNLARLA ZENGİNLEŞTİRİYOR.BÖYLECE ÖĞRENCİLERİMİZ DAHA ÇOK KATILIM GÖSTERİYOR VE OKUMA-YAZMA DAHA KALICI OLUYOR.

ÖĞRETMNEİMİZE TEŞEKKÜR EDER KOLAYLIKLAR DİLERİZ.(ÇARKIFELEK)

Kas

OKULUMUZDA HER HAFTA  ÇARŞAMBA GÜNLERİ SON DERS (6.DERS) SAATİNDE ÖĞRENCİ, ÖĞRETMEN, MÜDÜR, MÜDÜR YARDIMCISI, HİZMETLİ TOPLU OLARAK KİTAP OKUMA SAATİ UYGULANMAKTADIR.AYRICA SINIFLARDA DÜZELİ OLARAK ÖĞRENCİLERİN KİTAP OKUMASI TAKİP EDİLMEKTE VE HER SINIFTAN AYIN KİTAP KURTLARI SEÇİLMEKTEDİR

Kas

HAYT BİLGİSİ DERSİ "MESLEKLERİ TANIYALIM" KONUSU KAPSAMINDA HER HAFTA FARKLI MESLEK GURUBUNA ZİYARETTE BULUNAN 3.SINIFLARIMIZ GEÇTİĞİMİZ HAFTA DA İTFAİYEYE ZİYARETTE BULUNDULAR.BURADA İTFAİYE MESLEĞİNİN ÇALIŞMALARINI, ZORLUKLARINI,MÜDAHALELERİNİ, ARAÇLARINI , KIYAFETLERİNİ GÖREN ÖĞRETCİLERİMİZ HAZIRLADIKLARI SORULARI İTFAİYE PERSONELİNE SORDULAR.

BİZLERE ÇOK GÜZEL BİLGİLER VEREN İTFAİYE PERSONELİNE ÇOK TEŞEKKÜR EDER, KOLAYLIKLAR DİLERİZ.

Kas

2 KASIM CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 11.00'DE VELİLERİMİZİN KATILIMIYLA OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK. OKUL MÜDÜRÜMÜZ SALİH GÜL'ÜN AÇILIŞ KONUŞMASIYLA BAŞLAYAN TOPLANTI EMİN ÇATAK'IN DİVAN BAŞKANLIĞINDA DEVAM ETTİ. KARŞILIKLI GÖRÜŞ ALIŞ VERİŞİYLE GEÇEN TOPLANTI YÖNETİM VE DENETİM KURULU ÜYELERİMİZİ ŞEÇTİKTEN SONRA SINIFLARDA SONA ERDİ.

TOPLANTIYA KATILAN BÜTÜN VELİLERE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Kas

OKULUMUZDA EKİM AYINDA HAYATA GEÇEN "AYIN ÖĞRENCİSİ" PROJESİ KAPSAMINDA BİR AY BOYUNCA DERSLERİNDE, SINIF İÇİNDE,ARKADAŞLIK İLİŞKİLERİNDE, EVDEKİ SORUMLULUKLARINDA KISACASI DERS İÇİ VE DERS DIŞI HER ANLAMDA ÖRNEK TEŞKİL EDEN DAVRANIŞLAR SERGİLEYEN HER SINIFTAN BİR ÖĞRENCİ AYIN ÖĞRENCİSİ OLDU.

AYIN ÖĞRENCİLERİ BELGELERİNİ ALDILAR VE SURPRİZ HEDİYE KUTUSUNDAN HEDİYELERİNİ ÇEKTİLER.BÖYLECE ÖĞRENCİLER ŞİMDİDEN KASIM AYI "AYIN ÖĞRENCİSİ" OLMAK İÇİN  BÜTÜN  DAVRANIŞLARINI GÖZDEN GEÇİRMEYE KARAR VERDİLER, VE ÇALIŞMALARA BAŞLADILAR.

EKİM AYI AYIN ÖĞRENCİLERİNİ TEBRİK EDER, BAŞARILARININN DEVAMINI DİLERİZ

Kas

OKULUMUZ 4-C SINIFI İLÇEMİZ KÜLTÜR MİRASLARINDAN OLAN "NEZİHE BATTAL KÜLTÜR EVİ" Nİ ZİYARETTE BULUNDULAR. KÜLTÜR EVİ SORUMLUSU REHBERLİĞİNDE GEZDİRİLEN ÖĞRENCİLERİMİZ DAHA SONRA BURADA YEMEK YEDİLER. ARDINDAN İNEBOLU MATBAASINA DA UĞRAYAN ÖĞRENCİLERİMİZ BURADA DA KİTAP,DERGİ,GAZETE VB. BASIM AŞAMALARINI GÖRDÜLER.

Ekm

Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 96.yılı coşkuyla kutlandı.Sınıflar süslendi, panolar yapıldı,öğrenciler bayraklarla birlikte İlçe Stadyumundaki gösterilere götürüldü.Burada çeşitli gösteriler yapıldı.Öğrencilerimiz coşkuyla Cumhuriyet Bayramımızı kutladılar.

Ekm

1.Sınıflarımız(1-A,1-B,1-C) okulun açılmasıyla birlikte okula uyum çalışmalrına başladılar.Ardından sesler,harfler,heceler,kelimler ve cümleler derken 1.gurup harfleri(ELAKİN) bitirdiler.Öğrencilerimizin çoğu okuma yazma mantığını kavradılar.Öğretmenlerimiz okuma-yazma sürecini daha etkin ve eğlenceli hale getirmek için sınıf içi ve sınıf dışı bir çok etkinlik yapıyorlar.Bu süreçte tüm öğrencilerimize başarılar diliyor, öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

3.Sınıf Öğrencilerimiz öğretmenleri eşliğinde Beden Eğitimi ve Spor derslerini İlçemiz Kapalı Spor Salonunda gerçekleştiriyor.Her hafta salı günü öğleden sonra iki saat burada vakit geçiren öğrencileimiz öğretmenlerinin birbiirnden farklı etkinlikleriyle doyasıya vakit geçiriyor.Öğrenci ve Öğretmenlerimize bol eğlenceli , sporlu ve sağlıklı günler diileriz.

Ekm

3.sınıf öğrencileri geçmişten günümüze kullandığımız eşyaları sınıflarına getirerek küçük bir Sınıf Müzesi oluşturdular.Yaptıkları Sınıf Müzesini ziyarete de açan öğrenciler eskiden kullanılan eşyalar hakkında ziyaretçilere bilgiler verdiler.Böylece kültürümüzü yansıtan geçmişten günümüze kullanılan eşyaları da hatırlatmış oldular.Öğrencilerimize ,öğretmenlerimize ve velilerimize çok teşekkür ederiz.

Ekm

4-B Sınıfı düzenli olarak her hafta Pazartesi akşamları  19.00-20.00 saatleri arasında . önceden belirlenen bir yerde, sınıf,öğrenci, yaş ayrımı yapmadan tüm öğrencilerin toplanmasını amaçlıyor.Günlük ders saatlerine  ilave olarak 1 saat daha katmış olmakla birlikte kendilerini geleceğe hazırlmak,her yerde ve her zaman ders çalışabileceklerini göstermek adına  " SORUN  ÇÖZELİM" etkinliği düzenliyorlar.Böyle güzel etkinlik için Öğretmen,Öğrenci ve velilere teşekkür ederiz.

Sizleri de Pazartesi akşamları "SORUN ÇÖZELİM" etkinliğine bekliyoruz.

Ekm

4-A Sınıfı Öğretmenlerinin Rehberliğinde "Besinlerin İçerikleri ve Görevleri " konusunda daha lezzetli ve keyifli bir şekilde öğrenmek için  KAHVALTI ETKİNLİĞİ düzenlediler. Kahvaltıda her besin gurubundan hazırladıkları yiyeceklerin yanında taze demlenmiş limonlu ıhlamuru da içmeyi ihmal etmediler.Etkinlikte desteklerini esirgemeyen öğretmen,öğrenci ve velilere teşekkür ediyoruz.

Ekm

Okulumuza 26 Eylül 2019 tarihinde atanan Müdür Yardımcımız A.Latif OKUTAN yeni görevine 16 Ekim 2019 tarihinde başlamıştır.Müdür Yardımcımıza yeni görevinde başarılar dileriz.