KASTAMONU / İNEBOLU - Hüseyin Avni İlkokulu

Ara

29.12.2023 tarihinde saat 14.00'te okul Rehber Öğretmenimiz Aslıhan ŞEN tarafından ihmal ve istismardan korunma konulu tüm velilere bilgilendirme seminer yapılacaktır.velilerimizi mutlaka bekliyoruz.

Kas

4 Kasım 2023 saat 10.30 da Okul Aile Birliği Genel Kurul toplantısı okulumuz Çok amaçlı Salonda Gerçekleşti.

May

HÜSEYİN AVNİ İLKOKULU OLARAK BU YIL 2. Sİ DÜZENLENECEK OLAN BAHAR ŞENLİKLERİ-GELENEKSEL OYUNLAR 19 MAYISTAN 10 HAZİRANA KADAR SÜRECEK. ETKİNLİKLER KAPSAMINDA;

*YAKANTOP

*FUTBOL

*BAKET ATMA

*PENALTI ATMA

*GELENEKSEL OYUNLAR(HALAT-YUMURTA-ÇUVAL-ELMA YEME)

*MÜZİK GÖSTERİLERİ

*HALK OYNLARI GÖSTERİLERİ

*SINIF PİKNİKLERİ

*SÜRPRİZ EĞLENCELER

Ekm

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı 22 Ekim Cumartesi saat 10.30 da Okulumuz Çok Amaçlı Salonunda Yapılacaktır.Tum Velilerimiz davetlidir

Tem

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.SINIF VE ANASINIFI KAYITLARI BAYRAMDAN SONRA BAŞLAYACAK OLUP 1.SINIF KAYITLARIIZDA ADRESE DAYALI KAYIT SİSTEMİ OLDUĞUNDAN VELİLERİMİZİN  OKULA HERHANGİ BİR EVRAK GETİRMELERİNE GEREK YOKTUR.

NEVRUZ BAYRAMİ ve BAHAR ŞENLİKLERİ ☺️

Her yıl 21 Mart tarihinde kutlanan Baharın müjdecisi Nevruz Bayramı etkinlikleri yoğun kar yağışı ve hava muhalefeti Nedeniyle yapılamamış 28 tarihine ertelenmişti.

Nevruz Haftasi ve Bahar Şenliği Etkinliklerimiz 28 Mart Pazartesi günü okul bahçemizde gerçekleşecektir.

Herkesi Bekleriz☺️

KAR TATİLİ ❄️️☃️

OKULLARDA EGITIME BIR GUN ARA VERILMESI:

Ilcemizdeki kar yağışı ve olumsuz hava kosullari nedeniyle 22 Aralik 2021 Çarşambadan itibaren lise ve yaygın egitim kurumları hariç- tum okullarımızda egitim ogretime 3 GÜN ara verilmiştir.

Kas

2021-2022 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GENEL KURUL TOPLANTISI 23 EKİM 20221 CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 11.00 DE OKULULMUZ BAHÇESİNDE YAPILACAKTIR.TÜM VELİLERİMİZE DUYURULUR.