KASTAMONU / İNEBOLU - Hüseyin Avni İlkokulu

ÖĞRETMENLER GÜNÜMÜZ

4 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ YEMEĞİMİZ

H.Avni Ailesi olarak tüm okul öğretmen ve eşleri, idareci, çalışan, çocuklar  olarak yemekte birlikteydik.

24 Kasım Öğretmenler Günü ve Okul müdürümüz SALİH GÜL ün  28 Kasım’da emekli olması münasebetiyle tertip ettiğimiz yemekte öğretmenlerimizin ve Okul Müdürümüzün hediyeleri takdim edildi. 47 Yıllık Eğitim hayatı için emeklerinden ötürü Okul Müdürümüz SALİH GÜL e teşekkür eder emeklilik hayatında sağlık , mutluluk ve afiyet dileriz.

Hep birlikte gulerek, eğlenerek,  mutlu bir şekilde yediğimiz yemegin tadı bambaşka oluyor.”Ne yediğin değil kiminle yediğin önemlidir.” şiarı ile yaptığımız bu organizasyonlarda tek amacımız birlikteliğimizi daha da güçlendirmektir.

Allah dirligimizi, birliğimizi, enerjimizi bozmasın ins.

Bu anlamlı gecede bizlere kapılarını açan NECATİ BEY KONAĞI @necatibeykonakotel Mete Bey ve TÜRKAN hanıma ️,

Anlamlı gecemizi güzelleştiren renklendiren Sefer ve Ozan kardeşimize @seferkoseoglu @ozan.kba çok teşekkür ederiz.

Emeği geçen , katılan herkese çok teşekkür ederiz.

BİRLİKTE COK GÜÇLÜYÜZ, MUTLUYUZ.

07-12-202307-12-202307-12-2023

Yayın: 07.12.2023 - Güncelleme: 07.12.2023 09:12 - Görüntülenme: 81